Beifan Packaging Co., Ltd.

Analyse van de principes van medicijn verpakkingsmateriaal selectie voor u

Tijd vrijgeven: 2022-04-20 16:16:07  Hits: 24

Het materiaal van de drugsverpakkingsdoos gebruikt voor drugstabletten is in direct contact met het medicijn, dus het behoort tot een klasse van medicijnverpakkingen. Geneeskunde is een speciale grondstof waarvan de werkzaamheid en kwaliteit rechtstreeks verband houdt met mensen' s gezondheid en veiligheid. De gebruikte verpakkingsmaterialen en structurele vormen moeten zorgen voor de werkzaamheid van medicijnen en spelen ook een rol bij het waarborgen van de betrouwbaarheid en het gebruik van drugsgebruik. Daarom, als farmaceutische fabrikant, wanneer SELECt ING verpakkingsmaterialen, is hetnoodzakelijk om sommige eigenschappen en kenmerken van verpakkingsmaterialen en containers te begrijpen, om enkele speciale vereisten van drugs te combineren en farmaceutische verpakkingsmaterialen redelijk te selecterennauwkeurig.


plastic fles verpakking


De grootste kenmerk van medicinale plastic flessen is dat ze licht in gewicht zijn,niet gemakkelijk te breken, schoon en mooi, en kan zijn direct gebruikt door farmaceutische fabrikanten zonder schoonmaken en drogen. Sommige van haar technische indicatoren en een groot aantal gegevens tonen aan dat de chemische weerstand, waterdampdoopbaarheid weerstand en afdichtprestaties uitstekend zijn, en het kan de ingesloten geneesmiddelen binnen de geldigheidsperiode volledig afschermen en beschermen.


Here zijn hoog

density polyethyleenflessen (HDPE), polypropyleenflessen (PP), polycarbonaatflessen (pc) en polyesterflessen (PET) in de gebruikte variëteiten van materialen. In het begin van de jarennegentig werden blaasvormingsflessen in het buitenland ontwikkeld. Hetnieuwe materiaal Polyethyleennaftalaat (Pen) Plastic fles, zijn eigenschappen zijn beter dan PET, het heeft een hoge sterkte, goede hittebestendigheid, UV-resistentie, uitstekende barrière-eigenschappen voor kooldioxidegas en zuurstof, chemische weerstand goed, het wordt meer dan meer dan HUISDIER. Penmateriaal is eennieuw type polyesterhars die de afgelopen jaren actief is ontwikkeld in binnen- en buitenland, en het is ook een uitstekend materiaal voor farmaceutische plastic flesverpakkingen.

-

due aan de vele specificaties van geneeskrachtige plastic flessen , kleine tientallen milliliter, grote duizenden milliliter, sommige kleurloze, enkele transparante, verschillende kleuren, verschillende vormen en vele categorieën. In het licht van de prachtige plastic flesmarkt, als farmaceutische fabrikant, moeten de volgende principes worden vastgegrepen bij het kiezen van plastic flessen:

1choose de belangrijkste grondstof en hulpformule van plastic fles


De productnormen voor solide plastic flessen bepalen respectievelijk de toepasselijke hoofdgrondstoffen, en moeten voldoen aan de vereisten vanniet-

toxiciteit en geen bijzondere geur. Aangezien er vele soorten hoofdgrondstoffen beschikbaar zijn voor selectie, is hetnoodzakelijk om de uitgebreide eigenschappen van de grondstoffen te selecteren. In het algemeen worden hoge
densiteit polyethyleen en polypropyleenflessen gebruikt voor tabletten. Als de transparantie vereist is, kunnen PET-flessen worden gebruikt. Als medicijnen hogere barrière-eigenschappennodig hebben, worden licht

blocking en ondoorzichtig, bruine PET-flessen gebruikt. De betere barrière-eigenschappen zijn penflessen. Vloeibare doseringsvormen gebruiken over het algemeen polypropyleenflessen of polyesterflessen als de belangrijkste grondstoffen.

---

2 de strakheid en waterdampdoorlatendheid van de flessenlichaam en cap


airtightheid en water Dampdoorlaatbaarheid zijn twee belangrijke technische indicatoren van geneeskrachtige kunststofflessen, en ze spelen een cruciale rol in de stabiliteit van de lading.


3 plastic fles product kwaliteitsnormen


the Kwaliteit van het product kan worden beoordeeld op basis van de kwaliteit van de productkwaliteit van de fabrikant. Farmaceutische plastic flessenmaatschappijen moeten de bedrijfsnormen formuleren die strenger zijn dannationalenormen en industriestandaarden.


4 kwaliteitsborging systeem


auditing leveranciers is een essentieel onderdeel geworden van het kopen van plastic flessen. Via de audit is het mogelijk om een ​​uitgebreide en correcte beoordeling van de productieinstallatie

39; s software- en hardwarefaciliteiten, technische uitrusting en uitgebreid kwaliteitsniveau te maken.


&5 stabiliteit en compatibiliteit van de lading in plastic flessen#


De selectie van plastic flessen, metname de selectie vannieuwe plastic flessen (ofnieuwe materialen ennieuwe processen) voornieuwe medicijnen, moet eerst een laadtest uitvoeren om de stabiliteit van te onderzoeken het opladen en de compatibiliteit tussen de plastic fles en het medicijn. De penetratie, ontbinding, adsorptie, chemische reactie en denaturatie van drugs en plastic flessenmaterialen moeten worden bepaald door wetenschappelijke tests.


voorgaand: Drie details om op te letten bij ...

volgende: We gebruiken de meest geavanceerd...