Beifan Packaging Co., Ltd.

mijn creatieve je geschenkdoos

Tijd vrijgeven: 2022-04-20 15:47:54  Hits: 12

in de verpakking en de drukkerijen, kleurboxen zijn essentieel. Letnu' s Think erover: hoe een kleurendoos in de ogen van de consument te brengen en mensen interessant en roman voelen over deze kleurendoos. Allereerst moet je creatief zijn. Naast zijn prachtige uiterlijk, moet de Good-looking Color Box-verpakking ooknieuwe creatieve ideeën hebben. Sinds het contact opnemen met deze industrie, zal elke klant monsters verschaffen wanneer ze een product willen maken, omdat dit intuïtiever kan uitdrukken de kleurbox die ze willen.


Het verschil is dat wanneer ik in contact kwam met een Klant vandaag, de klant vermeldde dat ik een doos wil maken voor een bepaald product. Heb jenieuwe creatieve geschenkdozen? Het is om mode te integreren in uiterlijk met slim ontwerp, innovatie en inspiratie, zodat mijn doos speciaal en prominent zal lijken op de verkoopmarkt.


then Ik vertelde hem dat een product zijn unieke wil benadrukken Aura en uiterlijk in de markt,niet alleen de kleur, maar ook zijn unieke verpakking. Deze verpakking isniet alleen creatief, maar ook eenvoudig. De eenvoud bevat een diepere betekenis, voornamelijk wat voor soort emotie je wilt uitdrukken op dit product.


voor voorbeeld: Halloween. Halloween gaat helemaal om grappig en lastig te zijn. Dit is een tijdperk van innovatie, dus geschenken zijn ook essentieel. We kunnen een aantal vervelende patronen toevoegen aan de geschenkdoos, zoals: schedels, zombies, enz., Die het geschenk er meer verwacht uitzien en de feestelijke sfeer verbeteren.


creative geschenkdozen gericht op mensen van verschillende leeftijden, ennog meer anders. Jongeren houden van modieuze en speciale creatieve geschenkdozen. Midden

aged mensen houden van creatieve geschenkdozen die elegant en eenvoudig zijn zonder connotatie te verliezen. Oudere mensen houden van creatieve geschenkdozen die eenvoudig zijn en direct worden weerspiegeld. Daarom is ook volgens de behoeften van verschillende groepen mensen de creativiteit van geschenkdozen ook anders, alleen om aan het einde te voldoen aan klanten.

 -

voorgaand: No

volgende: Over de verpakkingsdoos praten