Beifan Packaging Co., Ltd.

Hoe de kwaliteit van het afdrukken van kleurvakken te verbeteren

Tijd vrijgeven: 2022-04-20 16:07:45  Hits: 12

Color Box-afdrukken kan alleen worden voltooid via meerdere processen. Of elk proces goed wordt gedaan ofniet direct de kwaliteit van de kleurendoos beïnvloedt. Daarom moet, om de kwaliteit van het afdrukken kleurvakken te regelen, elk proces strikt wordt geïmplementeerd. De volgende punten zijn de problemen waar Shenzhen-afdrukfabriek op moet letten bij het afdrukken van kleurvakken.


1. Kleur


n

NIN-termen, het is het beste om minder overlappende kleuren te gebruiken of het gebruik van kleuren te verminderen. De tekst moet harmonieus worden gerangschikt en gecombineerd met het patroon, en het is het beste omniet te kleine patronen en lettertypen te gebruiken. Anders is de afbeelding of tekstniet duidelijk genoeg, die problemen oplevert om af te drukken.


2. Plaat maken


Dit artikel is erg belangrijk en is een tussenliggende link tussen ontwerp en afdrukken. Het moetniet alleen de inhoud van het oorspronkelijke ontwerp weerspiegelen, maar ook de onderdelen corrigeren dieniet voldoen aan de vereisten van de drukkerij. Daarom moet de kwaliteit van de manuscripten eerst worden herzien en manuscripten dieniet aan de vereisten voldoen, moeten een beslissend worden weggegooid.

3. Kleurscheidingsplaat Making

in Deze stap moet de situatie van de apparatuur worden overwogen en elk proces moet goed worden gecontroleerd en de kwaliteitsinspectie moet worden gedaan om de kwaliteit van het afdrukken van de kleurendozen te garanderen .

voorgaand: De belangrijkste toepassingsgebie...

volgende: Hoe opslaan van papieren kleurvak...