Beifan Packaging Co., Ltd.

Hoe opslaan van papieren kleurvakken, deze zaken moeten aandacht worden besteed aan

Tijd vrijgeven: 2022-04-20 16:09:25  Hits: 18

paper kleurvakken zijn het meest bang om vochtig te worden. Eenmaal vochtig, wordt de doos zacht of zelfs volledig verslechterd, waardoor het afvalpapier wordt. Zorg er daarom voor om een ​​goed werk van opslag te doen, de volgende punten zijn de dingen waar je op moet letten bij het opslaan.



1. Zorg ervoor dat u het fabrieksgebouw observeren, u kiest om op te slaan om de horizontale positie van het fabrieksgebouw te zien. Als het terrein te laag is, is het gemakkelijk om water te verzamelen tijdens zware regen, die een grote impact heeft op de kwaliteit.


2. Let op de structuur boven het fabrieksgebouw. Als er waterlekkage, roest, enz. Is, dan zal het als het regent, het ook een vocht in het fabrieksgebouw veroorzaakt, en dan schade.

3. De voltooide kleurendoos of karton moet goed formaat zijn. Bij het opslaan moet het worden geplaatst volgens het principe van grote bodem en kleine bovenkant, en meer bodem en minder bovenaan, om onredelijke stapelen en leiden tot kantelen of vervorming.

fourth, betaal aandacht voor het gebruik van ventilatieapparatuur. Het gebruik van ventilatieapparatuur kan zorgen voor luchtcirculatie, die ook zeer gunstig is voor conservering.


HEREVOR, bij het opslaan van de kleurendoos, moeten we meer aandacht besteden en redelijkerwijs opslaan, om de definitieve kwaliteit.


voorgaand: Hoe de kwaliteit van het afdrukke...

volgende: Veel gebruikte oppervlaktebehande...